avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este adevarat ca se poate reduce la jumatate programul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este adevarat ca se poate reduce la jumatate programul ...

Buna seara! Este adevarat ca se poate reduce la jumatate programul de lucru cara sa fie afectat salariul cand mama se intoarce la serviciu( dupa ce se incheie indemnizatia)?
Exista vreun beneficiu/ ajutor pentru familiile monoparenatale ( liniuta in certificat in dreptul tatalui)de la stat sau angajator?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:14, 24 Septembrie 2025
Nu este adevarat ..la revenirea din CCC va avea aceleasi conditii pe care le-a avut inainte de intrarea in CCC și, de asemenea, de a beneficia de orice îmbunătățire a condițiilor de muncă la care ar fi avut dreptul în timpul absenței.

ajutoare financiare se oferă de către stat într-o familie monoparentală.
Citește mai mult la: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! am nevoie de o informatie din partea dumneavoastra, ... Elena Onofrei Elena Onofrei Buna dimineata! Am nevoie de o informatie din partea dumneavoastra, am revenit la serviciu dupa Ccc, compania fiind afectata de aceasta pandemie, am salariul ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic ioanaApostol ioanaApostol Buna ziua, conform legii, angajatorul poate refuza intoarcerea mea din cic la program de 6 ore daca cer acest lucru? Mentionez ca am ales cic pana la 1 an ... (vezi toată discuția)
Restructurare post contabil infotransimpex infotransimpex Va rog sa ma ajutati in a gasi solutia optima. Contabila se intoarce din concediul de crestere al copilului dar postul a fost restructurat la jumatate de ... (vezi toată discuția)