avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Fostul soț îmi cere declarație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Fostul soț îmi cere declarație notarială pt ...

Bună seara. Fostul soț îmi cere declarație notarială pt banii pe care i am primit în urma partajului și ca nu mai am alte pretenții. Menționez ca intre timp a făcut cerere de rectificare a sentinței si urmează ca in octombrie sa mai avem un termen. Bineînțeles ca nu vrea sa mi dea banii pe declaratie și nici un CF actualizat. Oare sunt obligata sa i o fac chiar daca defapt inca nu este gata procesul? Si trebuie tot eu sa platesc?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 02:16, 24 Septembrie 2025
Da, este normal sa se consemneze plata efectuata intr-un inscris autentic care ulterior poate fi folosit ca dovada ca sulta a fost platita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament fara partaj samire07 samire07 Buna ziua .Va rog sa ımi dati un sfat ın legatura cu vanzarea unui apartament fara partaj.ın 1997 am cumparat un apartament prin credit de la ... (vezi toată discuția)
Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)
Partaj in timpul casatoriei! am achizitionat un apartament, recasatorita fiind, din banii ... Adriana Janette Adriana Janette Am achizitionat un apartament, recasatorita fiind, din banii din partajul cu fostul sot. Apartamentul a costat 35.000 euro, facand dovada cu actul de partaj ... (vezi toată discuția)