avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fostul soț îmi cere declarație notarială pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fostul soț îmi cere declarație notarială pentru banii pe care i am primit în urma partajului ...

Bună seara. Fostul soț îmi cere declarație notarială pt banii pe care i am primit în urma partajului și ca nu mai am alte pretenții. Menționez ca intre timp a făcut cerere de rectificare a sentinței si urmează ca in octombrie sa mai avem un termen. Bineînțeles ca nu vrea sa mi dea banii pe declaratie și nici un CF actualizat. Oare sunt obligata sa i o fac chiar daca defapt inca nu este gata procesul? Si trebuie tot eu sa platesc?
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 02:16, 24 Septembrie 2025
Da, este normal sa se consemneze plata efectuata intr-un inscris autentic care ulterior poate fi folosit ca dovada ca sulta a fost platita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sulta in cartea funciara claudiufulga claudiufulga Buna ziua, Impreuna cu fosta sotie, am achizitionat prin credit PC un apartament. In urma divortului si a actului de partaj,efectuate in 2014, intregul ... (vezi toată discuția)
Radiere din cf ana301 ana301 buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)
Chitanță Paulina inna Paulina inna Am o chitanță descrescătoare între mine și fratele meu in care scrie că îi plătesc fratelui meu o suma de bani reprezentând sultan conform ... (vezi toată discuția)