avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Inscriere in Registrul asociatiilor
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Inscriere in Registrul asociatiilor

Buna ziua! am infiintat o asociatie in luna iunie, la Judecatoria Racari, jud Dambovita, si am ca ultim pas sa obtin Certificatului de Înscriere în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor. Am depus actele, platit taxa, mers la Min Justitiei, mi s-a dat "negatie", spunand ca datele nu au fost sincronizate de la Judecatoria Racari catre Bucuresti, si ca trebuie sa asteptam sincronizarea lor. Am fost personal catre Judecatoria Racari de 2 ori, fizic, am trimis si email, inca nimic. Pot face ceva sa urgentez acest proces? Nu pot deschide cont bancar fara asta, deci nu pot functiona. Ma intreb daca intre timp risc si niste amenzi, pentru ca nu am depus nicio hartie, act contabil, etc, pentru mine inca nu s-a incheiat procesul, dar nu stiu cum priveste statul roman asta... multumesc de orice sfat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:57, 1 Octombrie 2025
Ati incercat sa intrati in audienta la conducerea instantei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat de inregistrare in registrul national stelutamaria stelutamaria cum pot obtine un certificat din care sa reiasa numarul sub care este inregistrata o asociatie nonprofit in Registrul National al asociatiilor. mai concret ... (vezi toată discuția)
Dovada calitate reprezentant legal fundatie lazardaniel2015 lazardaniel2015 fundatia, al carei presedinte sunt, a introdus o cerere de chemare in judecata a unei persoane fizice....instanta mi-a pus in vedere sa fac dovada calitatii de ... (vezi toată discuția)
Ong neinregistrat registrul fundatiilor si asociatiilor luticus luticus O asociatie avand ca obiect cresterea animalor s-a infiintat si a fost aprobata prin sentinta judecatoreasca dar nu a fost inscrisa/inregistrata in Registrul ... (vezi toată discuția)