avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua.Ma puteti ajuta va rog? Eu ca si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua.Ma puteti ajuta va rog? Eu ca si reprezentant legal ...

Buna ziua.Ma puteti ajuta va rog?
Eu ca si reprezentant legal al societatii, cu contract individual de munca , doresc incetarea CIM cu acordul partilor. Cum procedez la formularea "Cererii de incetare CIM cu acordul partilor?
Decizia de incetare Cim cum o formulez tinand cont de faptul ca EU sunt reprezentantul firmei?
Va multumesc
exact cum ati semnat si contractul de munca, odata in calitate de salariat, apoi in calitate de administrator.
Nu este necesară cerere de încetare, faceți un acord între părți așa cum ați făcut contract de muncă între părți.
Cererea se adreseaza catre reprezentantul legal al societatii.
Așa este, eu doar spuneam că nu este necesară, iar în cazul de față e oarecum ilar să stau să mă gândesc seara după munca la cum să formulez eu să-mi cer mie mâine încetarea contractului prin acord. Nu o cere legislația, e inutilă, mai ales în cazul ăsta.

CERERE ÎNCETARE CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ CU ACORDUL PĂRȚILOR

CATRE Domnul administrator, (ADICA EU)

Subsemnatul/a. REPREZENTANTUL FIRMEI, domiciliat/a in Oras....avand functia de MANAGER GENERAL la societatea SC X SRL,
vă rog să aprobați cererea de încetare a contractului individual de munca cu acordul părților, conform art. 55 lit.b din Codul Muncii,începând cu data de 30.09.2025
Mentionez ca la data prezentei mi-am primit toate drepturile salariale cuvenite.
DATA SEMNATURA SALARIAT

Va multumesc frumos.Este modelul de cerere folosit de catre toti salariatii.

Alte discuții în legătură

Incetarea cim cu art.55(b) din codul muncii riana02 riana02 Buna ziua, ma poate lamuri si pe mine cineva daca se poate ca eu in calitate de angajator sa cer incetarea contractului de munca cu art.55(b) din codul muncii ... (vezi toată discuția)
Desfacerea cim abuziv! danyels danyels Buna ziua!Miercurea trecuta mi-a fost adusa la cunostinta decizia de desfacere a contractului de munca conform art.55,lit.b.Mentionez ca nu am depus nici o ... (vezi toată discuția)
Incetarea cim cu art. 55, lit.b) din codul muncii anamariagroza anamariagroza 1.daca un contract de munca inceteaza in baza art.55 lit b (initiativa vine din partea salariatului) mai este nevoie de preaviz? (vezi toată discuția)