avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In 1986 mătușa cu bărbatul ia făcut contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In 1986 mătușa cu bărbatul ia făcut contract de donație ...

In 1986 mătușa cu bărbatul ia făcut contract de donație cuv250 mp casa cu teren la un loc tatălui moare barbasu,moare tata mătușa face dezbatere moștenire cu certificat moștenitor mie și lu sora mea.
Am găsit un titlu de proprietate din anul 1994 pe numele tatălui meu cu 250 mp înseamnă că evfacut după donație.
Trebuie sa inducă la Primărie să îl arate la notariat.
Am găsit extrasul de carte funciara informare în aceași curte e teren a lu barbasu lu mătușa și o sora de a lu barbasu decedați.
Mătușa cu barbasu nu au avut copii,sora lu barbasu nu a avut copii din partea lui barbasu nu a avut copii,mătușa a fost căsătorită în alt oraș are un băiat.
În situația asta cine va moșteni pământul din spatele casei rămîne la Primărie.
Care e procedura.
Cel mai recent răspuns: antonio1984 , utilizator 00:37, 25 Septembrie 2025
Terenul mătușii și al soțului ei este inclus pe titlul de proprietate emis pe numele tatălui?
Cel din donatie

raluk0207 a scris:

Terenul mătușii și al soțului ei este inclus pe titlul de proprietate emis pe numele tatălui?

Cel din donație este egal cu zero.
Înainte de revoluție, terenul trecea in proprietatea statului.
După 1990, pentru terenurile respective, s-a reconstituit dreptul de proprietate, prin emiterea de titluri de proprietate.
Așadar, terenul unchiului și al mătușii este inclus în titlul tatălui?
Dacă în spatele casei este teren și pe intabulare apare barbasu lu mătușa nu au avut copii cu mătușa decedați amindoi și o sora de la barbasu necăsătorită fara copii și alții mostenitori.Matusa in prima căsătoriei a avut un copil,eu cu sora suntem strănepoți de sora avem testament cine moștenește terenul din spate,și terenurile de pe câmp a soțului mătușii.

raluk0207 a scris:

Cel din donație este egal cu zero.
Înainte de revoluție, terenul trecea in proprietatea statului.
După 1990, pentru terenurile respective, s-a reconstituit dreptul de proprietate, prin emiterea de titluri de proprietate.
Așadar, terenul unchiului și al mătușii este inclus în titlul tatălui?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificatul de mostenitor si testamentul silviu35 silviu35 TATAL meu a primit de la o matusa si un unchi o casa cu 250 mp in 1986 unchiul a decedat in 1997 si a ramas matusa. IN 1999 tata a decedat si matusa a spus va ... (vezi toată discuția)
Am găsit un testament din anul 1974 pe numele lu unchiul și ... antonio1984 antonio1984 Am găsit un testament din anul 1974 pe numele lu unchiul și a lăsat soției lui tot ce are să aibă ea drept. In anul 1996 decedează barbasu mătușa in ... (vezi toată discuția)