avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am găsit un testament din anul 1974 pe numele lu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am găsit un testament din anul 1974 pe numele lu unchiul și ...

Am găsit un testament din anul 1974 pe numele lu unchiul și a lăsat soției lui tot ce are să aibă ea drept.
In anul 1996 decedează barbasu mătușa in anul 1998 face dezbaterea moștenirii scoate certificat moștenitor.
In anul 2000 eu cu sora fiind strănepoți de sora ne face testament pe bunuri mobile și imobile.
Mătușa are un copil din prima căsătorie.
La a doua căsătorie nu a avut copil deloc.
Mai e un teren care nu e dezbătut moștenirea e a lu barbasu apare in cartea funciara.
În situația asta strănepoții de sora dacă deschid succesiunea ce moștenesc.
Băiatul din prima căsătorie poate veni la moștenire a mătușii.

Alte discuții în legătură

In 1986 mătușa cu bărbatul ia făcut contract de donație ... antonio1984 antonio1984 In 1986 mătușa cu bărbatul ia făcut contract de donație cuv250 mp casa cu teren la un loc tatălui moare barbasu,moare tata mătușa face dezbatere ... (vezi toată discuția)
Mătușa a decedat eu cu sora avem un testament putem scoate ... antonio1984 antonio1984 Mătușa a decedat eu cu sora avem un testament putem scoate certificat de moștenitor. Dacă vine un moștenitor legal sau o alta rudă poate ataca ... (vezi toată discuția)