avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am renuntat la mostenire in 2021 si as vrea sa stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am renuntat la mostenire in 2021 si as vrea sa stiu cum as putea ...

Am renuntat la mostenire in 2021 si as vrea sa stiu cum as putea s-o recuperez.
Dacă ați renunțat, ați rostit deja amin. Legea NU piermite răzgândirea.
Nu puteți,..
Am pe mama cu handicap grav intr un azil de stat!eu sunt plecata din tara astazi mi au cerut sa fac tutela speciala pentru ea care sunt pasii de urmat va multumesc de raspuns!
Trebuie să angajați un avocat care să se ocupe de formularea cererii și de ducerea la bun sfârșit procedurii de instituire a tutelei speciale. Chiar dacă sunteți plecată din țară puteți fi desemnaă în calitate de tutore în anumite condiții. Ca persoană apropiată de persoana bolnavă, dvs sunteți chiar obligată să sesizați instanța de judecată în vederea punerii sub tutelă specială (punere sub interdicție).
Puteți veni în țară? Mama rămâne în azil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua pentru o persoană adultă cu handicap grav retard ... TerezaB TerezaB Bună ziua pentru o persoană adultă cu handicap grav retard mintal care este procedura de interdicție pentru protejarea drepturilor persoanei cu handicap? (vezi toată discuția)
Conditii pt a deveni tutore Tonyser Tonyser Buna ziua, Poate deveni tutore o persoana care momentan nu are venituri fiind somera ? Ce alte conditii trebuie indeplinite pt a deveni tutore pt o ... (vezi toată discuția)
Reprezentare persoana cu handicap grav mihaeza73 mihaeza73 Am un fiu care are 20 ani. Este evaluat cu handicap grav permanent (tetrapaeza spastica), si nu are discernamant. As dori sa aflu sub ce forma as putea sa-l ... (vezi toată discuția)