avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In cazul in care parintii sunt despartiti tatal are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In cazul in care parintii sunt despartiti tatal are voie să ...

In cazul in care parintii sunt despartiti tatal are voie să mearga la scoala sa vorbeasca cu copilul in pauza
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 15:21, 25 Septembrie 2025
Da, de ce nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii personale cu minorul, abuz Ecaterinaa Ecaterinaa Buna, Ma bucur ca a fost amintit subiectul despre abuzul drepturilor parintesti. Acest lucru ma priveste direct, deoarece dupa experientele traite 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil din concubinaj Elena Florina Rata Elena Florina Rata Buna ziua ,mă numesc Elena și am un copil de 8 anișori și un pic care e in grija părinților mei ...eu sunt plecata la munca in străinătate am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul de vizită la școală a copilului în afara programului de legături personale cu minorul. există hotărâri judecătorești pronunțate în acest sens? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Dreptul de vizita la scoala a copilului in afara programului de legaturi personale cu minorul considerati ca exista sau ca nu exista ? Considerati ca dreptul ... (vezi toată discuția)