avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru un supliment de succesiune după mamă, sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru un supliment de succesiune după mamă, sunt obligat să ...

Pentru efectuarea unui supliment de mostenire după mamă, sunt obligat să merg la același notar la care am făcut succesiunea inițială după același defunct?
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2025
Laurentiu C, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:44, 25 Septembrie 2025
Buna ziua

Trebuie sa mergeti la acelasi notar.
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat suplimentar de mostenitor gigelas gigelas Buna ziua, In 1969,printr-o sentinta definitiva si irevocabila,mamei i s-a atribuit un teren. In 1991,mama a decedat. La dezbaterea succesiunii,pe ... (vezi toată discuția)
Succesiunea dupa moartea tatalui gavriliu maricela gavriliu maricela tatal meu a murit in 2005 si noi copii impreuna cu mama nu am facut acceasta succesiune.Tot ce are tatal meu era pamantul pe care l-a primit de la parintii sai ... (vezi toată discuția)
Succesiune intarziata vali_085 vali_085 Buna ziua! Daca in 1996 s-a dezbatut o succesiune in care s-a impartit un imobil in anumite cote cum se va proceda la descoperirea altor bunuri care au ... (vezi toată discuția)