avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sunt casatorita cu un medic. Diferenta de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sunt casatorita cu un medic. Diferenta de varsta intre ...

Buna ziua,
Sunt casatorita cu un medic. Diferenta de varsta intre noi fiind de 12 ani. Este foarte gelos si posesiv. Ma acuza de infidelitati si de tot felul de chestii pe care eu nu le-am facut. Am fost instiintata inainte de a ne casatori ca este bolnav psihic iar eu nu am vrut sa cred. Creeaza niste scenarii pe care chiar si el le crede. La un moment dat m-a dat afara din casa fara a.mi putea lua lucrurile personale. M-am intors ca sa pot pune lucrurile pe un fagas cat de cat normal, doar pentru a.mi putea lua toate lucrurile persoanale fara de care nu as vrea sa plec. Nu se poate trai langa un asemenea om...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si care ar fi intrebarea dvs. ? Divortati , daca nu se poate trai langa un asemenea om , asta e “ fagasul normal “ .
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2025
CHKa, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs relatati o problema dar nu adresați nici o întrebare.Mergeti la un avocat,demarati demersurile pt acțiunea de divorț și dupa 2,3 termene de judecata o sa scăpați de calvar...Puteti solicita și un ordin de protectie daca devine violent...
În anumite situații puteți scăpa și înainte. Poate reușiți să negociați să scăpați mai repede și ieftin, mai ales emoțional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta in familie inna_12 inna_12 Buna seara. Sunt casatorita de 22 ani si am ajuns sa ies in strada impreuna cu 2 copii dintre care unul minor din cauza violentei sotului meu. Este foarte ... (vezi toată discuția)
Divort...copil minor...infidelitate si violenta fizica si verbala repetata ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema : Sunt casatorita de 3 ani si am un copil de 2 ani. Acum 2 saptamani sotul meu a parasit ... (vezi toată discuția)
Cum ma apara legea daca sotul ma acuza de infidelitate dinaintea casatoriei ContSters376198 ContSters376198 Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie: In luna august a acestui an m-am casatorit. Sotul meu ma acuza de infidelitate din pricina unor discutii pe ... (vezi toată discuția)