avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca reusesc sa conving pe cei ce vin la mostenire in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca reusesc sa conving pe cei ce vin la mostenire in locul meu ...

Daca reusesc sa conving pe cei ce vin la mostenire in locul meu sa renunte la mostenire imi pot recupera mostenirea?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:50, 25 Septembrie 2025
Buna ziua

Puteti revoca renuntarea la mostenire daca:
- a trecut mai putin de un an de la data decesului
- mostenirea nu a fost acceptata de nici unul dintre succesibilii care au vocaţie la partea care v-ar fi revenit dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea actului de renuntare la mostenire Valentina81 Valentina81 Suntem 3 frati.In 2014 tatal nostru a decedad.In acelasi an am facut un act la Consulatul Romaniei din Madrid,conform caruia am renuntat la ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire viorel77 viorel77 In 2008 am renuntat la mostenire prin act notarial. Acum in 2019 pot sa anulez actul de renuntare si sa redevin mostenitor? (vezi toată discuția)
Dacă am renunțat la moștenire în favoarea fratelui meu iar ... Cristian Racaceanu Cristian Racaceanu Dacă am renunțat la moștenire în favoarea fratelui meu iar acesta a decedat pot să-mi cer acum înapoi moștenirea(bineînțeles în termenul de opțiune ... (vezi toată discuția)