avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am o intrebare legata de contractul de salubrizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am o intrebare legata de contractul de salubrizare

Am o intrebare legata de contractul de salubrizare. Acesta a fost semnat acum 2 ani, dar serviciul de salubrizare al comunei vrea sa faca un act aditional cu alte tarife, bineinteles mai mari. Noi ca si familie 2 adulti si 2 copii nu consumam cat ne impun ei, adica 16 kg pe luna, 25 lei per membru de famile. Mentionez ca facem parte dintr- o zona turistica foarte dezvoltata dar aceste preturi mi se par totusi cam mari. Nu am semnat inca actul aditional pentru ca nu am fost de acord, iar acesti functionari de la serviciul salubrizare spun ca ne vor actona chiar in judecata daca nu semnam actul. Nu suntem rau intentionati dar as dori sa stiu daca se poate face ceva sa nu platim asa de mult...In contract scrie ca acesta se poate modifica doar cu acordul partilor.. Ma puteti ajuta cu un sfat? multumesc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:46, 25 Septembrie 2025
Buna ziua

Salubrizarea este un serviciu reglementat prin hotarari ale consililiului local din localitatea dvs.

Atat timp cat locuiti acolo, aproape sigur nu veti putea renunta la contract sau nu va fi avantajos pentru ca vi se va impune o taxa din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare contract de salubrizare(gunoi municipal) racu3949 racu3949 Buna . Detin un magazin mixt in loc MOLDOVA NOUA din 2007. Am contract de salubrizare (gunoi) cu o firma din localitate.pe termen de 10 ani .Cand am incheiat ... (vezi toată discuția)
Tarifele la utilitati ( apa , gunoi) ENGFULL ENGFULL ce facem cu tarifele practicate de companiile locale de utilitati ? in contractul cu \"compania de utilitati publice\" (cup ) colectare , depozitare ... (vezi toată discuția)
Baza legala sanctionare persoane fizice si juridice fara contract salubritate lucicadragnea lucicadragnea Serviciul- Mediul- din cadrul unei primarii poate sanctiona persoanelor fizice si juridice pentru ca nu au incheiat contract de salubrizare? as dori si eu ... (vezi toată discuția)