avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am o intrebare legata de concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am o intrebare legata de concediu crestere copil

Bună ziua!
Am o intrebare legata de concediu crestere copil. Am lucrat timp de 2 ani, pana in luna februarie 2025. In prezent sunt insarcinata, nu lucrez, iar data nașterii ar fi in luna aprilie 2026. As putea primi indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:06, 13 Octombrie 2025
mai 2024 - aprilie 2026 este perioada eligibila pentru CCC

mai 2024 - februarie 2025 este perioada luata in calcul... 10 luni ...in acest caz, nu veti beneficia de indemnizatia CCC ..va mai trebuie minim 2 luni lucrate
Deci daca mai lucrez anul acesta 2 luni, pot beneficia ? Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

mai 2024 - aprilie 2026 este perioada eligibila pentru CCC

mai 2024 - februarie 2025 este perioada luata in calcul... 10 luni ...in acest caz, nu veti beneficia de indemnizatia CCC ..va mai trebuie minim 2 luni lucrate

Da , veti beneficia daca mai aveti inca 2 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am beneficiat de indemnizatie de creștere copil pana în luna ... Anyme25 Anyme25 Am beneficiat de indemnizatie de creștere copil pana în luna aprilie 2025 iar din iunie 2025 nu m-am mai întors la munca(a încetat CIM cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)