avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am beneficiat de indemnizatie de creștere copil pana ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am beneficiat de indemnizatie de creștere copil pana în luna ...

Am beneficiat de indemnizatie de creștere copil pana în luna aprilie 2025 iar din iunie 2025 nu m-am mai întors la munca(a încetat CIM cu acordul ambelor părți). Daca as rămâne însărcinată si as naște in iulie 2026 aș mai putea beneficia de indemnizatie de creștere a copilului in aceste condiții? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2025
Anyme25, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 2 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati naste in iulie 2026, atunci perioada eligibila pentru CCC a r fi august 2024 - iulie 2026.

Perioada luata in calcul ar fi august 2024 - aprilie 2025,situati in care nu puteti beneficia de CCC, intrucat nu indepliniti conditia celor 12 luni minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am rămas însărcinată în iulie și am început ... Irina.stroe.14 Irina.stroe.14 Buna ziua Am rămas însărcinată în iulie și am început o postliceală in septembrie ,sunt șanse să pot beneficia de indemnizație de creștere copil ... (vezi toată discuția)
Bună seara, copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu ... Grande Grande Bună seara, Copilul meu este născut pe 30.07.22, tatăl nu a întrat în luna tatalui iar eu nu m-am întors mai devreme. Eu pe 31.07.24 am revenit și am ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de creștere a copilului. buna dimineața. sunt însărcinată în luna a 4 a și stau ... Ungureanu Denisa Ungureanu Denisa Buna dimineața. Sunt însărcinată în luna a 4 a și stau in marea Britanie. Din cauză că nu mi s-au acceptat actele pot aplica pentru indemnizație de ... (vezi toată discuția)