Cand faci o repozitionare virtuala a unui imobil esti obligat sa remasori intregul imobil . si sa pui la biroul de carte si masuratorile , caiet de teren, calcule , sau este deajuns sa determini tu sau cel cu care te suprapui doua sau rei puncte fixe pe perimetru lui , respingerea repozitionari a inspectorului de BCPI poate fi considerata abuz in serrvici mai ales ca doar ca te chiama X si nu Y face acest lucru?
1. Da. Trebuie remasurat intreg imobilul.
2. Imobilul trebuie remasurat de un topograf autorizat, si exista o documentatie specifica, care trebuie sa contina cateva elemente.
3. Nu este considerat abuz respingerea lucrarii, daca respingerea a avut motiv intemeiat.
De ce trebuie trebuie remasurat intregul imobil cand el se suprapune virtual e o portiune mica , si imobilul nu sufera nicio modificare a formei ci doar o mica translatare eventual o rotire pe cateva poncte de reper date pe conturul lui in teren , care este articolul din regulament care ma obliga sa remasor intregul imobil?
Motivul respingeri ne remasurarea intregului teren si repozitionarea doar pe 5 puncte de reper date de cel cu care ma suprapun ( persoana autorizata de ANCPI)
Motivul respingeri e a ma sicana pentru ca m-am certat mai demult cu inspectorul , fiecare birou cadastral, fiecare inspector este autostapan si face dupa cum ii comanda muschi lui
Eu v-am dat raspunsul correct. A-ti primit respingere pentru ca nu s-a intocmit lucrarea corect. Cititi in Ordinul 600/2023 exact ce inseamna repozitionarea.