Avem custodie comuna ,daca această absență a lui ca tata ar fi recunoscută prin lucruri scumpe ,de ce nu a făcut asta din totdeauna ,de ce face acum după 8 ani in care nu a contribuit cu nimic decât minimul de pensie alimentara ,copil în toți ani astea a mâncat a mers la școală și face sport de performanta asta înseamnă cheltuiala care putea sa fie susținută și de el din totdeauna,acum
Nu contest iubirea lui față de copil ,dar consider că aceste subiecte trebuiesc discutate că și părinți ,el refuza sa comunice cu mine din cauza faptului că eu sunt căsătorită și am o familie normala . Undeva nu e normal să învețe copilul sa ascunde de mine anumite aspecte ,in caz de ceva eu răspund de acest copil și dacă influenta lui este una negativă cine va a avea de suferit ,copilul . Legal cred că ar trebui sa existe o metoda care sa nu ducă la deteriorarea educație pe care acest copil a primit-o din toate punctele de vedere. Îl simt pe copil manipulat și cumpărat,m-am gândit chiar și la o vizita la un psiholog sa mă asigur că lucrurile nu vor ajunge în altă direcție pentru el ,la 13 ani eu consider că drumul lui spre viitor poate fi distrus din acțiuni greșite .
MYRA CIMPEAN a scris:
Aveti custodie comuna sau exclusiva?
Este o situatie delicata...fiecare parinte poate vedea lucrurile in mod diferit. Dvs puteti sa stiti daca face din dragoste mare fata de copil pe care il vede rar din cauza faptului ca nu locuieste in tara sau vrea sa-l alieneze parental?
Ar fi ideal sa purtati o discutie cu tatal si sa-i spuneti ca ma bine ii face un cont pe numele copilului in care sa puna banii iar la 18 sa i dea cadou.