avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! In data de 23 Iunie 2025, sotul a avut un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! In data de 23 Iunie 2025, sotul a avut un accident ...

Buna ziua! In data de 23 Iunie 2025, sotul a avut un accident cu masina de TAXI pe care-si desfasoara activitatea. Firma de asigurari a incadrat autoturismul la dauna totala. Acum asteptam sa se organizeze licitatia pentru el. Intrebarea mea este, pentru perioada de 3 luni si ceva, care s-a scurs de la producerea evenimentului are dreptul sa deschida un alt dosar pentru lipsa de folosinta a vehiculului (lipsa de venituri)?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 12:21, 26 Septembrie 2025
Cine a fost vinovat de producerea acidentului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar dauna rca livis livis Sunt din Pitesti si in dimineata zilei de 7.01.2015, conducind autoturismul cu care imi cistig existenta ca PFA, am fost implicat intr-un accident de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Rãspundere civilã rca cioarec carmen cioarec carmen Cine ste vinovat de un accident auto în următoarea situaţie ? O persoană întoarce autoturismul pe linie continuă fără să se asigure dacă vine cineva ... (vezi toată discuția)