avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Important
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Important

Buna ziua, cum pot studia un dosar pe rol fiind parte ? Trebuie programare? Programarea se face online? Am primit adresa de comunicare din partea instantei cu oblgatia de a depune inscrisuri doveditoare in termen de 10 zile, cu precizarea " sub sanctiunea anularii cererii" fara a avea si REZOLUTIA precizatoare privind inscrisurile ce trebuie depuse. Nu stiu ce inscrisuri trebuie sa depun si ma gandesc ca gasesc la dosar, daca am acces.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:47, 26 Septembrie 2025
Mergeti la instanta cereti sa vedeti dosarul. Incercati sa vedeti daca vi se acorda accesul la dosarul electronic constituit. Actele pe care instanta va pune sa le depuneti sunt cele pe care va bazati probatoriul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cerere de chemare în judecată Luci321 Luci321 Am aflat întâmplător de pe portal.just.ro că cererea de chemare în judecată pe care am depus-o a fost anulată pe motiv că nu au fost depuse la dosar ... (vezi toată discuția)
Cererea de chemare in judecata depusa online - 3 exemplare gev gev Buna ziua, daca depun online cererea de chemare in judecata cum fac cu exemplarele pentru pârât? Stiam ca trebuie depuse in 3 exemplare, dar online cum fac? (vezi toată discuția)
E-mailurile ca proba in proces litigiu in munca josette2014 josette2014 Mai exact intr-o contestare a unui sanctiuni disciplinare, e-mailurile pot constitui proba in proces? Daca da, acestea cum se ataseaza, sub ce forma? Fiind ... (vezi toată discuția)