avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, pe date de 25 septembrie am primit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, pe date de 25 septembrie am primit înștiințarea ...

Buna ziua, pe date de 25 septembrie am primit înștiințarea predarii permisului pentru adunarea a 15 puncte. In urma cu 3 săptămâni am fost oprit si mi au fost acordate 6 puncte de penalizare pentru intoarcere pe linie dubla discontinua, neexistând nici un indicator care ar interzice lucrul asta, in procesul verbal mi a scris ca am intors pe continuă menționând ca am facut o "românească", in fine, la moment nu am facut contestatie pentru ca aveam 8 puncte din trecut care am crezut ca au expirat, dar expira abia peste o săptămână, la momentul actual au trecut cele 15 zile disponibile pentru contestatie, mai exista vreo variantă pentru a rămâne cu permisul in buzunar?
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2025
CristiDMC, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 30 zile sau 3 luni Stefany1980 Stefany1980 Buna ziua. În ziua de sâmbătă 27 feb. 2010, mă deplasam împreună cu 3 membri ai familiei, pe un D E (drum pe care mă deplasez destul de des şi pe ... (vezi toată discuția)
Va invitam sa postati Admin Admin Amenzi de circulatie, procese verbale de contraventie, suspendarea sau retinerea permisului de conducere, accidente de circulatie, despagubiri, asigurari, ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis incalcare linie continua irinavasiliu irinavasiliu In ziua de 3.04.2010, deplasandu-ma in afara unei localitati din imprejurimile Bacaului, (eu fiind din Neamt), am intalnit o coloana de 4 masini, in fata ... (vezi toată discuția)