avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Doresc sa achizitionez un costum cu un personaj de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Doresc sa achizitionez un costum cu un personaj de desene animate ...

Doresc sa achizitionez un costum cu un personaj de desene animate viral si sa merg in parcuri la sfarsit de saptamana pentru a face poze cu copii contra-cost.
Cat de legala este aceasta activitate si/sau de ce as avea nevoie pentru a putea face acest lucru intr-un cadru legal, fara sa-mi fie teama ca pot fi saltat de politie?
Cel mai recent răspuns: axEsen1 , utilizator 18:22, 28 Septembrie 2025
Trebuie sa aveti infiintata o entitate care sa desfasoare astfel de activitati ( PFA, I.I, SRL.)
Daca deschid PFA trebuie sa-mi aleg un singur cod CAEN pentru acest tip de activitate, insa pentru incadrarea acestei activitati cu cine trebuie sa discut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poze in statiune, imbracat in costum din desene animate cu copii calatrava calatrava Buna ziua, locuiesc in Baile Felix, Bihor statiune care in fiecare vara este astaltata de zeci de mii, poate chiar sute de mii de turisti familisti. Ma gandesc ... (vezi toată discuția)
Buna seara.am doua nelămuriri cu care v-as ruga sa mă ajutați ... maziludan83 maziludan83 Buna seara.Am doua nelămuriri cu care v-as ruga sa mă ajutați daca se poate.Doresc sa deschid o afacere de personalizat încălțăminte. 1.ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Trebuie infiintat pfa pentru vanzarea de produse pe amazon.com Utta Utta Buna ziua, Pentru depunerea declaratiei unice si a platii impozitelor si contributiilor pentru veniturile obtinute din vanzarea de produse pe amazon.com ... (vezi toată discuția)