avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna,va rog dati un sfat , vrrau sa construiesc o mini ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna,va rog dati un sfat , vrrau sa construiesc o mini pensiune ...

Buna,va rog dati un sfat , vrrau sa construiesc o mini pensiune agricola gen 4 camere bucatarie etc o camera masaj , cum este mai bime ? sa o construiesc ca locuintza si sa o inchiriez catre societate sau sa o construiesc direct pensiune ? terenul nu are nicio constructie intravilan se poate contruii propietar persoana fizica multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Septembrie 2025
PetreNaum, utilizator
Cel mai recent răspuns: PetreNaum , utilizator 11:11, 28 Septembrie 2025
Daca o sa il inchiriati legal catre o firma, care va presta servicii acolo, atunci constructia nu poate avea destinatia de "casa de locuit". Va trebui sa aiba o destinatie de "spatiu comercial". Detaliile le discutati cu arhitectul.
Sa o construiti direct ca pensiune .
Ultima modificare: Duminică, 28 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Sa o construiti direct ca pensiune .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa deschid un spatiu comercial intr-o casa cu un etaj iar spatiul inchiriat este parterul casei grigorepl grigorepl buna ziua! vreau sa construiesc un spatiu comercial pe un teren propriu de aprox 380 m2 cu deschidere de 9.5 ml si unul dintre vecinii din lateral nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cadastru intabulare mihrac mihrac Buna ziua.Ma numesc Racoci si as dori sa ma ajutati cu un sfat.....nu mai stiu unde sa merg sa imi rezolv problema.In anul 1990 am cumparat de la mama mea un ... (vezi toată discuția)
E adevarat ca nu am voie sa inchiriez dintr-o casa doar 200mp, cu destinatie de spatiu comercial? adriana2011 adriana2011 Buna ziua, Am un apartament intr-o casa pe care l- am inchiriat unui coafor. Dar nu poate functiona pentru ca nu e declarat spatiu comercial. Am umblat de am ... (vezi toată discuția)