avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod caen pentru vanzarea produselor realizate personal ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod caen pentru vanzarea produselor realizate personal pe platforme digitale

Buna. Vreau sa deschid un II pentru hobby ul meu. Lucrez cu tehnica quilling si fac diverse articole de decor (tablouri, cercei, cutii de bijuteri, decoratiuni pentru pom, etc). Vanzarea vreau sa o fac printr-o platforma digitala (site). La ce cod caen pentru vanzarea produselor m-as incadra?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:18, 28 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CAEN 4791 (Rev. 3) - Intermedieri în comerțul cu amănuntul nespecializat
[ link extern ]

CAEN 3299 (Rev. 3) - Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2025 cod caen srl pentru realizarea de bijuterii handmade DiandraToc DiandraToc Bună ziua! Vreau să-mi deschid un srl la care vreau să trec la coduri caen secundare și ceva legat de realizare de bijuterii handmade, uneori folosind ... (vezi toată discuția)
Coduri caen la infiintare srl Ana Mocanu Ana Mocanu Pot infiinta SRL cu activitate principala [b]\"4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet\" [/b]si activitati ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie pentru decoratiuni handmade? fringescience fringescience vreau sa imi deschid un magazin online in care sa vand ornamente si decoratiuni handmade, facute de mine, din material textil sau lemn, cum ar fi sosetele ce ... (vezi toată discuția)