avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Organul de cercetare penala m-a anuntat ca nu mai ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Organul de cercetare penala m-a anuntat ca nu mai lucreaza la ...

organul de cercetare penala m-a anuntat ca nu mai lucreaza la dosarul penal ,fara sa imi dea nici o explicatie Care ar fi motivul schimbării politistlului ,si cum pot afla cine cerceteaza acum in dosar ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:40, 30 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
v-a anuntat, adica v-a trimis o scrisoare. iar acolo trebuie sa fie mentionat motivul (nu s-a gasit faptasul, fapta nu se confirma, s-a prescris, etc.).
Nu cred ca ca a fost schimbat nici un politist, pur si simplu parchetul a considerat ca nu mai este oportun sa continue cercetarea, iar dosarul a fost inchis.
M-a anunțat telefonic potitistul de caz ca nu mai lucreaza la structura respectiva,dosarul nu s-a clasat
in acest caz va puteti interesa la parchet (daca aveti nr. dosar) de mersul anchetei, doar prin avocat. politistul a fost amabil sa va informeze.
Se va ocupa alt polițist de caz.
Și procurorii se mai schimba.
Aveti dreptul de a apela la avocat daca vreti ceva în plus în legătură cu dosarul.

București 2025
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penală pentru hărțuire AnaMariaQ AnaMariaQ Bună ziua! Sunt cetățean român stabilit în străinătate și am făcut drum lung până în România să depun o plângere la poliție pentru ... (vezi toată discuția)
Plângere soluţii de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 ncpp) AurelianDan AurelianDan Unde se poate contesta o respingere a plangerii de neurmarire/netrimitere in judecata,solutie data de Judecatorie?Chiar este definitiva? Este un paradox! ... (vezi toată discuția)
Am o casa distrusa, ce nu mai poate fi folosita sau reparata ... Luminita-Sufletel Luminita-Sufletel Am o casa distrusa , ce nu mai poate fi folosita sau reparata . Faptuitorul e cercetat penal . Cum fac evaluarea pagubei ca sa-mi recuperez prejudiciul ? ... (vezi toată discuția)