avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru decorarea obiectelor prin pictură
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru decorarea obiectelor prin pictură

Bună. Sora mea vrea sa își deschida un II și dorește sa decoreze pentru nunți, prin pictură, diverse pahare, cufere și umerașe. La ce cod caen s-ar încadra?
Ultima modificare: Duminică, 28 Septembrie 2025
Leo13, utilizator
Cel mai recent răspuns: C. Muresan , utilizator 09:20, 30 Septembrie 2025
Bună, Verificați CAEN 9012 — Activități de creație în domeniul artelor vizuale.
[CAEN Rev-3, Secțiunea S, Diviziunea 90, Grupa 901]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen handmade Francesca P Francesca P Buna, am nevoie de un pic de ajutor, vreau sa deschid un PFA si sa pictez pahare pentru nunti, sa ornez lumanari, sa pictez umerase si sa fac ornamente din ... (vezi toată discuția)
Cod caen as.proprietari horenciuc valentina horenciuc valentina Stie cineva care este codul CAEN pentru asociatiile de proprietari, deoarece declaratia 112 nu o poti completa daca nu pui codul CAEN.mULTUMESC (vezi toată discuția)
Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua, doresc sa imi deschid un magazin de jucarii si pe langa acestea as mai vrea sa comercializez : papuci din plastic Disney , sepci si palariute ... (vezi toată discuția)