avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Buna ziua! Societatea X distribuie dividende pe care ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Buna ziua! Societatea X distribuie dividende pe care nu le plateste ...

Buna ziua!
Societatea X distribuie dividende pe care nu le plateste in termen de trei ani (impozitul aferent acestor sume este platit conform prevederilor legale pana pe 25 ianuarie anul urmator celui in care au fost distribuite).
Care este tratamentul acestor sume al caror termen de prescriptie ( trei ani) este depasit. ?

Alte discuții în legătură

Impozitul pe dididende dana_coman dana_coman Cum se calculeaza corect imp. pe dividende.Am in brut 158.353 lei cum se calculeaza corect impozitul pe dividende pt. aceasta suma? Cineva mi-a spus in ... (vezi toată discuția)
Dividende filip lumi filip lumi In anul 2009 am repartizat o parte din profitul net, aferent anului 2008, in contul 117, la cerintele banci. Pot repartiza acum , in 2010, aceasta suma in ... (vezi toată discuția)
Impozitare dividende aurelia70 aurelia70 O societate are ca si actionar majoritar(90%) o alta societate.La inchiderea exercitiului financiar prima societate are profit si vrea sa plateasca dividende ... (vezi toată discuția)