avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Va rog frumos sa ma ajutați!Am primit un proces ...
Discuție deschisă în Executare silită

Va rog frumos sa ma ajutați!Am primit un proces verbal de sechestru ...

Va rog frumos sa ma ajutați!Am primit un proces verbal de sechestru pe autovehicul pentru un contract de credit la cetelem făcut în anul 2010.Cum procedez pentru prescripție?Va mulțumesc tare mult.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Anca , Alte profesii 11:49, 29 Septembrie 2025
Scrie o contestație la executare invocând prescripția dreptului creditorului (art. 720 Cod procedură civilă). Solicită ridicarea sechestrului pe autovehicul până la soluționarea contestației. Dacă ai documente care arată că nu ai recunoscut datoria în ultimii ani, atașează-le.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ... marius68marius marius68marius Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ce a formulat o executare silita, avand in vedere ca mi-a fost comunicata doar incheierea de ... (vezi toată discuția)
Contestator intr-un dosar de executare silita razvan225 razvan225 Buna ziua, Am cumparat o masina in luna martie pe care nu am inmatriculat-o inca, si am aflat de la fostul proprietar (am vazut si somatia) sau inceput ... (vezi toată discuția)