avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Clarificare soluție pe scurt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Clarificare soluție pe scurt

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o clarificare? Ce inseamna asta?
Tip soluție: Încheiere
Soluția pe scurt: Având în vedere promovarea titularului de complet la o altă instanţă şi în conformitate cu Decizia ICCJ nr. 10/2025, repune cauza pe rol, în vederea reluării dezbaterilor pe fondul cauzei. Stabileşte termen de judecată 30.09.2025, ora 11, cu citarea părţilor şi încunoştiinţarea apărătorilor aleşi. Pronunţată prin punerea souţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi 22.08.2025.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:10, 30 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deoarece judecătorul cauzei a fost promovat la alta instanta este repusa cauza pe rol pt ca noul judecător repartizat sa asculte concluziile partilornpe fondul cauzei..Nu va afectează cu nimic..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere repunere pe rol bocutant33 bocutant33 Cerere repunere pe rol Buna ziua, imi poate da cineva un model pentru o cerere de repunere pe rol, a procesului caruia i-a fost amanata pronunţarea în ... (vezi toată discuția)
Faza procesuala a procesului de partaj judiciar am issimo67 issimo67 Lamurire faza procesuala a procesului de partaj judiciar Intrebarea este : Am revenit din nou la faza dezbaterilor,noi probe, intampinari etc si iar se ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna" repune cauza pe rol in vederea punerii in discutie ... DanyelaDanyela DanyelaDanyela Ce inseamna\" Repune cauza pe rol in vederea punerii in discutie contradictorie a exceptiei nulitatii absolute a contractului de vanzare cu plata pretului in ... (vezi toată discuția)