avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna dimineata. Daca lucrez la actualul loc de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna dimineata. Daca lucrez la actualul loc de munca de 8 ani ...

Buna dimineata. Daca lucrez la actualul loc de munca de 8 ani si nu mai am concediu de odihna si imi trebuie o zi de concediu. Daca imi iau acuma o zi de concediu fara salar dupa aceea mi se mai plateste concediu medical daca o sa am întrerupere o zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 30 Septembrie 2025
Buna ziua

Pentru concediu medical conditia este sa aveti 6 luni de contributie (lucrate) in ultimele 12 luni anterioare lunii pt care solicitati concediu medical.

Deci nu este nici o problema sa va luati o zi fara plata.
Sau puteti propune angajatorului sa va acorde o zi libera platita cu recuperarea acesteia ..
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Dadika Dadika Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in zile de sarbatori legale si suprapunere cu co gams gams Buna seara, Care este procedura prin care se cere concediu medical pentru a efectua kinetoterapie? Stiu ca trebuie solicitata o adeverinta de la locul de ... (vezi toată discuția)