avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți în următoarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți în următoarea problemă. ...

Bună ziua!
Vă rog să mă lămuriți în următoarea problemă.
Un proprietar de apartament și-a făcut o modificare în apartament. A luat toate avizele necesare,a terminat lucrarea dar obligă asociația să-i semneze și ștampileze Procesul verbal de recepție a lucrării conform hotărârii 343/2017. În plus acel Proces verbal nu are data, Nr. și mai scrie că am fost prezent în comisie.
Conform legii 196/2018 nu sunt obligată să semnez ci doar să le primesc și să le atașez la cartea tehnică a blocului.
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

este necesara autorizatie pentru o coloana de apa potabila ?? Manole Dumitru Manole Dumitru La o Asociatie de Proprietari cu parter si 9 nivele, ca sa schimbe pozitia coloanei de apa potabila din G-ul unde este prevazuta in proiect de la costruirea ... (vezi toată discuția)
Depunere acte la asociatie pentru modificare apartament pipb pipb Conform legii nr. 196/2018, in cazul modificarilor interioare ce necesita obtinerea autorizatiei de constructie, se prevede: \"se aduce la cunoştinţa ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie finala a constructiei adnanomer adnanomer Ma aflu in faza de finalizare a constructiei si am fost informat de catre dirigintele de santier ca pentru intocmirea procesului verbal de finalizare a ... (vezi toată discuția)