avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită daca miam pirdut locul de munca si nu am avut cu ce sa ...
Discuție deschisă în Executare silită

daca miam pirdut locul de munca si nu am avut cu ce sa platesc ...

daca miam pirdut locul de munca si nu am avut cu ce sa platesc la cardul Axi credit si m8au pus sechestru pe 6 autoturisme unele dintre ele date la fier vechi ce mai pot face in situatiia executari si pre dairi de bunuri petru suma de 5000 de lei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:34, 30 Septembrie 2025
5000 mii de ron este o sumă foarte mică.
Plătiți această datorie, și apoi veți dormi liniștiți.
Sau, dați toate mașinile la fier vechi, și cu banii achitați datoria.

Eu zilele trecute, am dat la fier vechi o mașină care mergea pe roțile ei, și am primit pe ea 2000 lei (400 euro).
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2025
Dapix, utilizator
O sa puna in vanzare acele masini pentru a se recupera suma datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu un sechestru pe un autoturism an fabricatie 2003 ... Tasha18 Tasha18 Probleme cu un sechestru pe un autoturism an fabricatie 2003 Buna ziua,am nevoie de o recomandare,un sfat legal pentru urmatoarea situatie: In anul 2019,in ... (vezi toată discuția)
Poprire, cuantum Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Dupa divortul din 2008 , cei doi copii au ramas la mine, si partajul din 2010, am ramas cu cateva \"datorii\": eu la fostul sot (2000 lei) el la mine (5000 ... (vezi toată discuția)
Partaj autoturism achizitionat prin credit cristineldutu cristineldutu Sotia mea a intentat divortul in iulie 2012, divortul s-a pronuntat in decembrie si este definitiv. Despartirea s-a produs in fapt la sfarsitul lui iunie ... (vezi toată discuția)