avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Un funcționar public care apare în poze deocheate ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Un funcționar public care apare în poze deocheate ...

Buna ziua,
Un funcționar public care apare în poze deochiate poate fi sancționat?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 12:28, 6 Octombrie 2025
Conform părții VI , art. 368, Art. d, f, g și h din Ordonanța de urgență Nr. 57/2019 conduita profesionala, respectarea ordinii de drept și a bunelor moravuri , cinstea etc. Neaplicarea acestor principii în conduita profesionala nu pot aduce sancțiuni,? Pentru ce există daca nu au aplicabilitate?
Neavând pregătirea necesară poate nu înțeleg eu bine acele articole.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți un rol sau interes direct în această situație sau sunteți doar "o binevoitoare"?
Solicit un răspuns , îl primesc doar dacă justific de care parte a baricadei sunt?
Concret sancțiune sau nu ?

adriandimitriu a scris:

Aveți un rol sau interes direct în această situație sau sunteți doar "o binevoitoare"?

6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e cazul să fiți nepoliticoasă. Da, contează. V-am răspuns în limita cunoștințelor și timpului alocate. Dacă doriți un răspuns generic, el este în legea pe care ați citat-o. Dacă doriți un răspuns mai precis, consultați un avocat specializat, însă pregătiți-vă să răspundeți la întrebările lui.
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
adriandimitriu, utilizator

adriandimitriu a scris:

Nu e cazul să fiți nepoliticoasă. Da, contează. V-am răspuns în limita cunoștințelor și timpului alocate. Dacă doriți un răspuns generic, el este în legea pe care ați citat-o. Dacă doriți un răspuns mai precis, consultați un avocat specializat, însă pregătiți-vă să răspundeți la întrebările lui.

Întotdeauna sunt pregătită dar nu nepoliticoasă. Va mulțumesc pentru timpul acordat.

Alte discuții în legătură

O problema privind legislatia muncii Dora21 Dora21 Buna ziua, tuturor (celor de pe forum) ! Ii rog, din suflet, pe toti cei care sunt specializati sau au cunostinte in legislatia muncii sa-mi dea un ... (vezi toată discuția)
Incalcarea prevederilor legale referitoare la interdictii stabilite prin lege pentru functionarii publici Ioana Aldea Ioana Aldea As dori sa aflu cat mai multe pareri despre urmatoarea speta: Functionar public numit in functie de conducere la o institutie publica (unic candidat in mod ... (vezi toată discuția)
Reclamatie impotriva unui functionar de la a.l.o.f.m. adrian ioan adrian ioan buna seara.as dori sa fac o reclamatie unui funtionar public de la A.L.O.F.M.pt.comportamentul agresiv(verbal) pe care al are la adresa somerilorsi nu stiu cui ... (vezi toată discuția)