avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc deschiderea unei agentii de turism online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc deschiderea unei agentii de turism online

Buna ziua!
Doresc deschiderea unei agentii de turism online. Ma intereseaza daca pot face aceasta cu o SRL care sa ma aiba administrator si unic asociat, fara a fi angajat, prin urmare sa nu am costuri cu salarii. Mentionez ca, pentru inceput, nu voi avea o activitate sustinuta, si de aceea nu doresc sa am costuri minime/fixe cu salarii ci doar acele asociate cu activitatea (impozite, taxe, asigurari) cand va fi cazul.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un srl (agenție de turism online) sunt asociat ... Alina Rahau Alina Rahau Buna ziua! Am un SRL (agenție de turism online) sunt asociat unic și administrator. Nu am contract de munca și nici salariați. Am încheiat un contract cu ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism - angajati minimi robert_11 robert_11 Seara buna. Doresc deschiderea unei agentii de turism revanzatoare. Sunt asociat unic in cadrul SRL-ului si doresc absolvirea unui curs de \"Manager in ... (vezi toată discuția)
Este permisa infiintarea unei societati comerciale fara angajati? irinaglisa irinaglisa Intentionez sa infiintez o firma de prestare servicii de cursuri de limbi straine, in special limba germana. De activitate ma voi ocupa eu pentru inceput, cel ... (vezi toată discuția)