avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara.Lucrez in transporturi de zeci de ani si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara.Lucrez in transporturi de zeci de ani si sufar de ...

Buna seara.Lucrez in transporturi de zeci de ani si sufar de afectiuni cronice ,pe baza carora am si dosar de boala profesionala..Datorita bolilor de care sufar ,.am mare nevoie de concediu medical,insa doctorii la care.merg refuza sa imi acorde acest drept......Va rog frumos sa imi spuneti ,in cazul meu ce drepturi am ,avand documentatie medicala si cum sa procedez mai departe?Va multumesc anticipat si o seara buna sa aveti..
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 21:36, 30 Septembrie 2025
Nu se acorda concediu medical pentru bolile cronice pentru care aveti tratament , ci doar pentru un episod acut , care va impiedica sa lucrati . Daca acele boli cronice va impiedica total sa munciti , solutia este pensia de invaliditate , nu concediul medical .
Ultima modificare: Marți, 30 Septembrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate Nelll Nelll Se considera boala profesionala artrita,cauzata in urma unui accident de munca? (vezi toată discuția)
Boala bpoc si pensionarea kadyyyy kadyyyy Buna ziua as dori sa va adresez o intrebare legata de o afectiune a mea descoperita anul acesta.Recent am aflat ca sufar de bpoc si astm combinat cu alergii ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala iuliana silvana emilia iuliana silvana emilia la 15 ani vechime in munca pot beneficia de pensie de boala (vezi toată discuția)