avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea de drept prevaleza in cazul concediului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea de drept prevaleza in cazul concediului ...

Buna ziua,
Incetarea de drept prevaleza in cazul concediului medical;
Cunosc aceasta prevedere din legislatie, insa aa dori sa ma asigur si din perspectiva practica: va rog sa-mi confirmati daca încetarea de drept prevaleaza în cazul unui concediu medical. As vrea sa stiu ca am procedat corect, chiar daca situatia poate parea inechitabila pentru salariat.

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: STOIAN GEORGETA , utilizator 14:21, 1 Octombrie 2025
Da, incetarea de drept prevaleaza în cazul unui concediu medical.
Apreciez claritatea oferită în orice situație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare concediu de boala felicia_margareta felicia_margareta Buna ziua, As dori o clarificare in urmatorul caz: Firma la care lucrez, are activitatea suspendata pentru o parte din salariati, in ziua de vineri a ... (vezi toată discuția)
Prezentare concediu medical SorinIo SorinIo Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu opinii privind urmatoarea speta. Pe data de 03.05.2018 la ora 08.00 (ora de incepere a programului) i se prezinta unui ... (vezi toată discuția)
Concediu medical la cumul, prezent la unitatea de baza cleomo cleomo Buna ziua, O persoana este angajata la unitatea de baza in functia de educator , iar la al doilea angajator, se afla pe durata determinata, contract de munca ... (vezi toată discuția)