avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Decizia data in instanta de apel, intr-un proces cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Decizia data in instanta de apel, intr-un proces cu ...

Buna Ziua!
Decizia data in instanta de apel, intrun proces cu asociatia de proprietari , este definitiva, sau este supusa si recursului. In ce termen?

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! decizia data in instanta de apel, intrun proces cu ... evrica evrica Buna Ziua! Decizia data in instanta de apel, intrun proces cu asociatia de proprietari , este definitiva, sau este supusa si recursului. In ce ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila? JosefC JosefC Buna seara.Am si eu o intrebare : dupa ce se da hotararea judecatoreasca, scrie \\" cu drept de recurs in X zile \\"...Daca in decurs de \\"x\\" zile nu se ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata flori2009 flori2009 Buna ziua! As dori sa ma informez ce avem de facut, ca asociatie de proprietari, in cazul in care am avut un proces intentat fostului administrator, proces pe ... (vezi toată discuția)