avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... În luna august am făcut o rezervare pentru familia ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

În luna august am făcut o rezervare pentru familia ...

Bună ziua. În luna august am făcut o rezervare pentru familia mea la un apartament în Budapesta,pentru 2 nopți. Rezervarea am facut-o prin Booking.com. La proprietate am realizat că apartamentul este imposibil de locuit,arăta dezastruos și diferit față de pozele afișate pe platformă. Ne-am cazat la un hotel iar a doua zi dimineața am făcut plângere pe Booking.com și la proprietar.,pentru returnarea sumei plătite. Celor de la Booking.com le-am trimis poze cu nenorocirea din apartament factura de la noul hotel,conversația cu proprietarul, etc. Astăzi, după luni de mail-uri și apeluri telefonice, mi-au spus că nu primesc nimic înapoi, nu dorește proprietarul.
Ce pot face pe viitor și dacă există o șansă ca cineva să fie răspunzător pentru această situație.
Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:46, 1 Octombrie 2025
Puteți începe cu rewiew uri negative atât pe Booking cât și pe alte forumuri/site uri..Încercați eventual o sesizare către ECC NET-ECC România,, protecția consumatorilor"la nivel european.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Octombrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani de la booking.com Razwy Razwy Buna ziua, As avea nevoie de sfatul dvs. in legatura cu urmatoarea problema: in luna august am calatorit in Macedonia si am rezervat o cazare pentru 3 nopti ... (vezi toată discuția)
Avans cazare Jokers22 Jokers22 Buna ziua!Am si eu o nelamurire, am sunat la o vila pentru la vara, o perioada de 5 nopti. Doamna respectiva mi a cerut avans pe un iban al firmei, pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În luna octombrie 2021 am rezervat o cazare in milano ... ginafk ginafk Bună ziua! În luna octombrie 2021 am rezervat o cazare in Milano prin Booking, ne- au trimis un link unde \" am putut plati \" locul rezervat, dar dupa ce am ... (vezi toată discuția)