Bună ziua. În luna august am făcut o rezervare pentru familia mea la un apartament în Budapesta,pentru 2 nopți. Rezervarea am facut-o prin Booking.com. La proprietate am realizat că apartamentul este imposibil de locuit,arăta dezastruos și diferit față de pozele afișate pe platformă. Ne-am cazat la un hotel iar a doua zi dimineața am făcut plângere pe Booking.com și la proprietar.,pentru returnarea sumei plătite. Celor de la Booking.com le-am trimis poze cu nenorocirea din apartament factura de la noul hotel,conversația cu proprietarul, etc. Astăzi, după luni de mail-uri și apeluri telefonice, mi-au spus că nu primesc nimic înapoi, nu dorește proprietarul.
Ce pot face pe viitor și dacă există o șansă ca cineva să fie răspunzător pentru această situație.
Vă mulțumesc anticipat!
Puteți începe cu rewiew uri negative atât pe Booking cât și pe alte forumuri/site uri..Încercați eventual o sesizare către ECC NET-ECC România,, protecția consumatorilor"la nivel european.
Avans cazare
Jokers22
Buna ziua!Am si eu o nelamurire, am sunat la o vila pentru la vara, o perioada de 5 nopti. Doamna respectiva mi a cerut avans pe un iban al firmei, pentru ... (vezi toată discuția)