avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Act donație funcționar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Act donație funcționar public

Trebuie sa fac un act de donație de bani pentru sora mea .e vorba de 70000 de euro și la banca nu se poate face transferul în aceeași zi.cand pot face actul de donație? In care zi? Ii trebuie pentru a justifica banii în declarația de avere fiind funcționar public.e corect actul de donație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:51, 2 Octombrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actul de donatie se poate incheia in zilele lucratoare din cursul saptamanii (luni - vineri) .. daca vreti ca banii sa intre la o anumita data , ar trebui sa il faceti cu cateva zile inainte..nu-i trebuie justificare pentru declaratia de avere , doar actul de donatie .
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura externa ioasaf ioasaf buna ziua. Daca am o factura emisa catre o societate din UE ,deci in valuta, clientul poate achita factura in RON ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Transfer bancar Artigas Artigas Va salut, O persoana fizica,care trebuie sa-mi achite o suma de bani in cont,repezentand pretul unei tranzactii imobiliare(am convenit ca plata sa se faca ... (vezi toată discuția)
Cont in valuta barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Am 2 conturi la banca Raiffeisen,unul in lei si altul in euro .In contul in lei am depus bani si am cumparat euro la cursul de schimb bancar si i-am ... (vezi toată discuția)