avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Adeverință de la asociație pentru scutire de taxa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Adeverință de la asociație pentru scutire de taxa de salubritate

Bună ziua domnilor avocații întâmpin o problemă și nu știu cum să o rezolv eu stau la unchiul meu în București și lucrez în București și la adresa de domiciliu unde am casa mea de proprietate primăria ma băgat la plata gunoiului menajer dar eu nu locuiesc acolo eu locuiesc în București și lucrez cu contract de muncă în București vă rog să mă ajutați cu un sfat cum trebuie să procedez în situația asta casă nu plătesc ceva de care nu am beneficiat pot cere ceva de la asociația de proprietari de aici unde locuiesc? , vă mulțumesc pentru sfaturi
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 14:30, 2 Octombrie 2025
Buna ziua

Asta este o taxa locala. Trebuie sa vedeti hotararile consiliului local din localitatea unde aveti casa.

In anumite localitati taxa de salubritate este obligatorie indiferent daca in acel imobil locuiesc sau nu persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locatari/condominiu bobby2323 bobby2323 Este obligatorie incheierea unui contract cu o firma de salubritate, pentru o Asociaitie de Proprietari, daca DA, atunci in baza carei legi sau HG ? Multumesc (vezi toată discuția)
Decizii consilii locale-legal sau nu sapstel sapstel Locuiesc intr-o comuna in care, ca si in altele, uniunea europeana a decis desfiintarea rampelor de gunoi. Pana aici toate cele bune! De aici apar o serie ... (vezi toată discuția)
Salubrizare fidelia22 fidelia22 Buna ziua, Daca exista posibilitatea sa nu platesc in doua locuri salubritatea.,adica la doua adrese diferite?Cum procedez?(Primaria spune ca trebuie platit ... (vezi toată discuția)