avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, unde pot depune o plangere pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, unde pot depune o plangere pentru comportament inadecvat ...

Buna ziua, unde pot depune o plangere pentru comportament inadecvat al unui functionar ANAF?

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu evacuare andrea1987 andrea1987 ce trebuie facut pentru evacuarea fostului sot din casa parintilor mei in urma sentintei de divort, fostul sot locuieste la aceasta adresa din 1984, data ... (vezi toată discuția)
Abuz functionar anti-frauda Publitrad SRL Publitrad SRL Buna ziua, Am o problema cu un functionar de la anti-frauda care ne-a venit in control. Parcursul controlul a avut un comportament abuziv si a facut tot ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cu reportofon legal sau ilegal ContSters339569 ContSters339569 Buna ziua! Trebuind sa rezolv diverse probleme, in ultima luna am interactionat cu diverse persoane:de la notari, anagajati primarie si angajati bancari la ... (vezi toată discuția)