avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eu sunt in firma din 2022 .am urmat 2 cursuri ,care au ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eu sunt in firma din 2022 .am urmat 2 cursuri ,care au fost opțional ...

Eu sunt in firma din 2022 .am urmat 2 cursuri ,care au fost opțional dar acum după 3 ani atât mie cât și colegilor care sunt mai vechi decât mine n i se impune să facem un curs de programator pe calculator ..este corect așa? Că altfel ne amenință că ...o să rămână doar cei care știu..Ce putem face?

Alte discuții în legătură

Act aditional Vladutwow Vladutwow Buna ziua . Lucrez si eu la o anume firma , care mi-au facut un act aditional pe care l-am si semnat (totul era bine si frumos atunci) care zice : - sa ... (vezi toată discuția)
Contract aditional ovidiu v muntean ovidiu v muntean Am semnat un contract aditional la CIM,referitor la o ''scolarizare'' la firma mama din Germania.De fapt era transferul unei capacitati de productie in Ro.In ... (vezi toată discuția)
Firma la care lucrez taie de o groaza de timp dupa ureche din salarii uninovator uninovator Firma mea cauta nod in papura ca sa taie din salarii si cand nu gaseste, tot taie, din principiu, sau mai ales daca ai ore suplimentare prea multe, deci ... (vezi toată discuția)