avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul daca la-o CF sant 2 persoana una ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul daca la-o CF sant 2 persoana una decedate.Partea celelalte ...

In cazul daca la-o CF sant 2 persoana una decedate.Partea celelalte cine traieste si este inscris la CF trebuie sa scoate act de stare civila care dovedesc relatia de rudenie ?/??..Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns.

Alte discuții în legătură

Certificat deces - probleme la starea civila grunwald grunwald Buna ziua, Am de scos un certificat de deces pe numele fratelui. El are un copil rezultat dintr-o relatie cu o femeie cu care n-a fost niciodata insurat. La ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune sangel sangel Buna seara eu am o problema privind succesiunea dupa mama mai exact lucrurile stau in felul urmator : mama mea a decedat in 2015 luna martie si mi-au ramas o ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii de parte interesata/persoana interesata dariad dariad La Art. 883 din Noul Cod Civil, la primele doua alineate, scrie: (1) Orice persoana, fara a fi tinuta sa justifice vreun interes, poate cerceta orice carte ... (vezi toată discuția)