avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act aditional conventie privind minorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act aditional conventie privind minorii

Buna ziua,la notar,se poate face un act aditional la conventia privind minorii in caz de divort,in caz de acord a fostilor soti?Sa ramana stipulata modificarea pe viitor.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:18, 3 Octombrie 2025
Act adițional că ce? Ce anume adăugați?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare conventie minor @Nicoleta @Nicoleta Buna ziua, Am divortat la notar, am un copil minor ce locuieste cu mine. In conventie a fost scrisa adresa la care locuiam cu fostul sot. Intre timp, ... (vezi toată discuția)
Conventie civila todo1975 todo1975 Buna ziua. In urma cu o luna am semnat actul de divort prin notar, tot atunci am facut impreuna cu fosta sotie si o conventie civila asupra bunurilor care vor ... (vezi toată discuția)
Conventie matrimoniala manuelle manuelle Buna ziua. Exista un conflict intre doi soti cu privire la o suma de bani. Sotia a castigat aceasta suma de bani, sotul o solicita pentru niste investitii. ... (vezi toată discuția)