Am divortat la notar, am un copil minor ce locuieste cu mine. In conventie a fost scrisa adresa la care locuiam cu fostul sot. Intre timp, apartamentul l-am vandut pentru ca nu a vrut sa facem partaj altfel. Se poate modifica conventia astfel incat sa nu mai apara nici o adresa? L-am anuntat de fiecare data cand ne-am mutat cu chirie. De asemenea, daca vreau sa imi schimb eu adresa din buletin sau sa ii fac buletin copilului, imi trebuie acordul fostului sot? Multumesc!
Buna ziua, la ce va foloseste schimbarea din acord? Puteti face buletin fara acordul tatalui daca domiciliul minorului este la dvs. Daca intampinati dificultati, faceti un act aditional notarial la acordul initial cu acordul tatalui.
Buna ziua! Am intrebat la evidenta populatiei si mi-a dat 2 variante de a schimba buletinul: ori il schimb cu acordul fostului sot ( pentru ca am alta adresa in conventia minorului), ori il schimb fara acordul lui si am probleme la pasapoarte. Daca imi schimb buletinul fara acorul tatalui, exista posibilitatea sa intampin dificultati la schimbarea pasaportului copilului (mai are valabilitate un an), la iesirea din tara (vacanta) sau cand o sa ii fac copilului buletin imi trebuie iar acordul tatalui? Mentionez ca as dori sa achizitionez singura un apartament si nu as dori sa afle ca sunt singura proprietara ( nu stiu de ce e in stare pentru ca isi stie drepturile ce le are de pe urma copilului in cazul in care mi se intampla ceva). Multumesc anticipat!
nu stiu ce vi s-a zis la evidenta, dar la pasapoarte aveti nevoie de acordul tatalui oricum ar fi la schimbarea pasaportul;ui si acordul tatalui la iesirea din tara.
Iar daca vi se intampa ceva, copilul va mosteneste, nu are treaba cu tatal lui. sa il invatati sa nu se lase pacalit/ influentat de tata sa il vanda