avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună dacă chiriaș care a locuit în ap de primărie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună dacă chiriaș care a locuit în ap de primărie și el ...

Bună dacă chiriaș care a locuit în ap de primărie și el nu mai locuiește la adresă și dacă se plătește datoria care sa acumulat la ap poate o alta persoană să prea ap chiar daca mai am un al ap pe numele meu de ex ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:41, 3 Octombrie 2025
Binenteles ca nu , Primaria il va inchiria altei persoane ( banuiesc ca e un apartament destinat cazurilor sociale ) . Daca aveti deja un apartament , cert nu sunteti un caz social care are nevoie de o casa …
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in judecata SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua! Matusa mea statea intr-o garsoniera la stat, si platea chirie. Inainte sa moara m-a pus pe mn urmatorul \\"proprietar\\"desi e a statului..si cu ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unui apartament alinamg alinamg Va supun atentiei urmatoarea problema: o cunostinta a inchiriat anul trecut un apartament unor persoane, insa [b]fara sa existe un contract de inchiriere intre ... (vezi toată discuția)
Chitanta de plata la intretinere ContSters110396 ContSters110396 Buna ziua... As dori sa ma lamuriti in ceea ce priveste urmatoarea situatie: ...Proprietar al apartamentului in care stau este tatal meu care nu mai ... (vezi toată discuția)