Am apelat la servicii de tarot online pentru care am dat o grămadă de bani. Problema este că nu am primit serviciul respectiv. Așa că am scris o postare pe internet în care am dat numele firmei și mi-am spus experiența (fără cuvinte jignitoare) pentru a nu cădea în plasă și alți oameni.
Persoana respectivă s-a dus la poliție (în orașul ei) și a făcut o plângere pe numele meu (îmi știe numărul de telefon și numele de când am cumpărat serviciul). Și m-a sunat un domn polițist din orașul unde locuiesc ca să șterg postarea. Am șters postarea și mi-a spus să nu se mai repete și că o să o sune pe persoana respectivă să îi spună. Nu am semnat vreo hârtie și nici nu mi s-a spus că ar trebui.
Poliția, având numărul meu de telefon și numele, poate afla mai multe detalii despre mine (CNP, adresa unde locuiesc, etc.)?
Și există posibilitatea să fiu căutată de poliție acasă? Sau să mai fiu contactată?
Mi s-a părut ciudat că mi-a cerut informațiile personale de vreo 3 ori și de fiecare dată când am întrebat dacă trebuie să i le ofer nu a spus nimic. Are deja numele meu și numărul de telefon, la ce informații personale se referea?
Nu mi-a spus că sunt chemată la secția de poliție în calitate de martor sau de altceva.
Frauda-chirie
andreis95
Frauda-Chirie
Buna seara... am intampinat o problema... am gasit un studio recent renovat.. arata perfect.. am discutat cu proprietarul la telefon in data de ... (vezi toată discuția)
Minorul si legea
Giix
Bună seara!Luni(13.11.2017)cand am venit de la şcoală,în fața blocului meu era parcată o maşină şi înăuntru era un câine.M.am oprit şi m.am uitat ... (vezi toată discuția)