avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum recuperez bani de la școala de șoferi
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum recuperez bani de la școala de șoferi

Cum recuperez bani de la școala de șoferi
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 18:07, 3 Octombrie 2025
Te ajută instructorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema ca nu mai pot sustine examenul de instructor auto,pot sa imi recuperez bani? stelian_1981 stelian_1981 Buna.As dori sa ma ajutati cu o problema.Anul trecut m-am inscris la o scoala de instructori pentru autorizare pentru instructor auto.Am sustinut 1 examen dar ... (vezi toată discuția)
Buna seara ma poate ajuta si pe mine cineva? am vorbit cu un ... Madalin soare Madalin soare Buna seara ma poate ajuta si pe mine cineva? Am vorbit cu un instructor de școala de șoferi dar eu inca nu am fost hotărât să fac școală cu el ,m-a ... (vezi toată discuția)
Instructor auto cu autorizatie pfa bebe_aso07 bebe_aso07 Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ......pentru a profesa ca instructor auto cu autorizatie PFA este obligatoriu sa fi lucrat ca instructor (angajat) la ... (vezi toată discuția)