avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nu înțeleg nimic în cadastru e intabulat terenul cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nu înțeleg nimic în cadastru e intabulat terenul cu casa 174 ...

Nu înțeleg nimic în cadastru e intabulat terenul cu casa 174 mp in contractul de donație e 250 mp în certificat de moștenitor este 250 mp in titlu de proprietate este 250 mpnla Primărie se plătește 250 mp care este eroarea cum pot vinde la notariat 174 sau 250 mp.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:53, 3 Octombrie 2025
Până nu clarificați această diferență cu ajutorul unui cadastrist și nu aduceți toate actele la aceeași suprafață, nu veți putea vinde legal decât 174 mp. Recomand să începeți cu un expert cadastral și apoi, dacă e nevoie, să mergeți pe rectificare la OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In intabulare sunt prinși 174 mp, in titlul de proprietate sunt ... antonio1984 antonio1984 In intabulare sunt prinși 174 mp in titlul de proprietate sunt 250 mp la vinzarea locuinței se poate vinde casa cu terenul la notariat e.dezbatere de ... (vezi toată discuția)
Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)
Diferenta de suprafata teren magdalena111 magdalena111 Buna ziua, Am cumparat un teren a carui suprafata reala este mai mare decat in acte. Diferenta de suprafata este de 11%. Cum as putea sa trec si aceasta ... (vezi toată discuția)