avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua! Fiul meu a trimis. o plângere, sesizare, ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua! Fiul meu a trimis. o plângere, sesizare, la o instituție ...

Bună ziua! Fiul meu a trimis. o plângere, sesizare, la o instituție a statului, solicitantd sprijin, de pe contul meu yahoo. In timp ce el era plecat din localitate, a sosit răspunsul, tot pe mail, iar eu l.am citit și apoi l.am redirecționat către băiat. Aș dori să aflu dacă în tr.o astfel de speță s.a produs încălcarea legii și în ce constă, vă rog. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:09, 3 Octombrie 2025
Nu ați încălcat nicio lege. Răspunsul a sosit pe adresa dumneavoastră, fiindca acea adresa a fost furnizata de fiu, iar dvs ați citit mesajul și l-ați transmis mai departe fiului, ceea ce este perfect legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondență pe mal cu instituții din contul yahoo al unui terț...e legal ? fiul meu a trimis o plângere, sesizare, la o instituție ... M.S.V. M.S.V. Bună ziua! Fiul meu a trimis. o plângere, sesizare, la o instituție a statului, solicitantd sprijin, de pe contul meu yahoo. In timp ce el era plecat din ... (vezi toată discuția)
Accesul la contul yahoo imi este efectiv refuzat meriadoc meriadoc Am un cont de mail pe yahoo pe care nu l-am mai accesat de ceva vreme. Intre timp am schimbat calculatorul iar acum sunt in situatia de a nu putea sa imi ... (vezi toată discuția)
Cui apartine adresa de yahoo??? nicolle09 nicolle09 Buna ziua, situatia este urmatoarea|: adresa de mail yahoo folosita pt corespondeta firmei, adresa este facuta de mine ( asociat 50% si administrator al ... (vezi toată discuția)