avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bună seara! Dețin un SRL neplătitor TVA , sunt ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bună seara! Dețin un SRL neplătitor TVA , sunt înregistrat ...

Bună seara!
Dețin un SRL neplătitor TVA , sunt înregistrat în regim de TVA intracomunitar, doresc să achiziționez un autoturism din Olanda cu o valoarea în jur de 20.000€, vânzătorul este plătitor TVA iar mașina are regim TVA.
Întrebarea mea este , mașina se va factura fără TVA , iar eu sunt obligat să plătesc TVA în România ?

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara?! ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Am si eu o intrebare: Firma din Romania platitoare de TVA a cumparat o masina second hand din Olanda. S-a inregistrat in ROI . Am verificat ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara srl neplatitor de tva lArmAr lArmAr Buna ziua. Detin SRL neplatitor de tva, cifra de afaceri nu depaseste 35 mii euro/an Importurilor le fac extracomunitar unde platesc TVA la vama cand se face ... (vezi toată discuția)
Dețin o societate comercială neplătitoare de tva. alexandru978 alexandru978 Buna seara, Dețin o societate comercială care este neplătitoare de tva, însă este înregistrată în scopuri de TVA intracomunitar. Acum 3 ani am ... (vezi toată discuția)